Om flittig.dk

Gode priser og ordentlig service

Gode priser, god service

Flittig.dk er startet og beliggende i Kolding.
Flittig.dk startede som Handskerummet.com – men i 2022 har vi skiftet navn til flittig.dk og øget udvalget af varer og bygget en ny, og forbedret webshop. Vores gode service og gode priser, er stadig den samme.

Vi besvarer gerne spørgsmål til varer eller ordre. Har du har behov for noget særligt omkring din ordre, så gør vi også vores ypperste for at finde en god løsning.

Du er altid velkommen til at ringe til os på alf. 22 85 32 60 eller skrive på orders@flittig.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi fører det fulde sortiment indenfor følgende mærker:

Handsker: Ansell, KCL, Honeywell, OS, Mapa, Stronghand, Optiflex, Texxor. Skulle mærket du leder efter ikke være heriblandt, prøv da at kontakte os alligevel, da vi gerne prøver at skaffe det hjem til den billigst mulige pris.

Høreværn: 3M, Peltor, Tector. Skulle mærket du leder efter ikke være heriblandt, prøv da at kontakte os alligevel, da vi gerne prøver at skaffe det hjem til den billigst mulige pris.

Øjenværn: 3M, Peltor, Tector. Skulle mærket du leder efter ikke være heriblandt, prøv da at kontakte os alligevel, da vi gerne prøver at skaffe det hjem til den billigst mulige pris.

Åndedrætsværn: 3M, North, Sperian, Moldex. Skulle mærket du leder efter ikke være heriblandt, prøv da at kontakte os alligevel, da vi gerne prøver at skaffe det hjem til den billigst mulige pris.

Arbejdstøj: Engel, Elysee. Skulle mærket du leder efter ikke være heriblandt, prøv da at kontakte os alligevel, da vi gerne prøver at skaffe det hjem til den billigst mulige pris.

Sikkerhedsfodtøj: Elysee, Craftland, Vica. Skulle mærket du leder efter ikke være heriblandt, prøv da at kontakte os alligevel, da vi gerne prøver at skaffe det hjem til den billigst mulige pris.

2 x René – flittig.dk’s ejere

René Kjeldsen
Salg

rk@flittig.dk22 85 32 60

Den anden stiftende halvdel af Flittig.dk er pudsigt nok også årgang 1977. Med salget af egen virksomhed og en lang erhvervskarriere bag sig indgik han som partner i Flittig.dk.

Det kendetegnende for René er iværksættergenet og et oprigtigt ønske om at hjælpe sine kunder. ”Hvis jeg kan gøre hverdagen nemmere for mine kunder, så er min mission opfyldt”, er mantraet for René. Derfor er han også kendetegnet af at yde førsteklasses service og praktisere købmandskab, som sikrer en fair handel for alle parter.

Privat bruger han tiden med familien og går lange ture med hunden. Allerhelst under sydlige himmelstrøg og altid med en god idé, som lurer i baghovedet.

René Fisker
Indkøb og ekspedition

raf@flittig.dk60 15 00 43

Den ene stifter af Flittig.dk er årgang 1977 og er oprindelig manden bag Handskerummet.com. Efter en årrække hvor René har fokuseret på at servicere en lang række lokale virksomheder, har han nu besluttet at udvide varesortimentet og klæde endnu flere medarbejdere sikkert på. Det var grundtanken bag at udvikle forretningen til Flittig.dk.

God service, hurtig ekspedition og en ’vi-taler-lige-ud-af-posen’ attitude kendetegner René. Og for ham er det ikke det vigtigste at få nye kunder i butikken – det er mindst lige så vigtigt, at få kunderne til at komme igen og igen…og igen.

Privat nyder han tiden i eller omkring sin campingvogn med sin familie og sin hund, eller på en lang løbetur, hvor nye ideer bliver vendt og drejet.

Har du spørgsmål til din ordre?